0 comments

Probleme cu ecranul pe iPhone 11, 11 Pro: unele modele afişează nuanţe verzi ciudate; iOS 13.5 ar putea fi de vină – Mobilissimo.ro

by on 8 iunie 2020
 

În ultimele luni am vorbit despre probleme cu ecranul pe Galaxy S20 Ultra şi OnePlus 8, dar acum se pare că ele au apărut şi pe modelele iPhone 11. Tot mai mulţi utilizatori se plâng de o nuanţă verzuie pe ecranele de iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max. Aflaţi mai jos în ce condiţii apare problema.

Atunci când utilizatorul îşi deblochează telefonul sau atunci când Dark Mode şi Night Shift sunt activate apare această problemă. Se pare totuşi că nu e o hibă de hardware, pentru că mai toţi cei care au întâlnit bug-ul au trecut recent la iOS 13.5. Mai interesant mi se pare că după o perioadă problema dispare singură, fără să facă nimic utilizatorii. Apoi revine, neanunțată de nimic. Apple lucrează la un update iOS 13.5.5, care ar putea aduce un bug fix în această privinţă.

Deocamdată doar seria iPhone 11 e afectată şi nu sunt cazuri de modele XS sau X cu probleme. Sunt şi voci care afirmă că au problema de fapt de la iOS 13.4.1 încoace. Găsiţi pe Reddit detalii mai ample despre acest bug şi mai ales despre faptul că se activează imediat după ce ai deblocat telefonul. Display-ul va părea “spălăcit cu o nuanţă verde” câteva secunde apoi revine la normă. Atât ecranele LCD, cât şi OLED-urile sunt afectate.

Am citit comentarii în social media şi pe Reddit şi văd că mulţi se plâng că au problema de câteva luni, doar că nu i-au dat atenţie. Vă invităm în comentarii să ne spuneţi dacă o aveţi şi voi. Eu personal nu am întâlnit-o pe iPhone 11 Pro.

Citeste stirea completa