0 comments

Producătorul TikTok lansează o aplicație de chat – Profit.ro

by on 20 mai 2019
 
Producătorul TikTok lansează o aplicație de chat

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:48

ByteDance, startup-ul chinez care dezvoltă TikTok, cea mai în vogă aplicație la ora actuală din social media, și-a lansat prima aplicație de chat, numită Flipchat.

Disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, Flipchat este un hibrid care combină funcțiile de comunicare instant cu cele ale forumurilor bazate pe topicuri.

Interesele personale și hobby-urile stau în centrul atenției noii aplicații a celor de la ByteDance, care încurajează utilizatorii să creeze forumuri și grupuri în jurul acestora – deloc diferit de modul în care funcționează Reddit.

Însă Flipchat merge mai departe de chat și își arată clar încă de la început intențiile de monetizare, printr-o funcție de plăți care este posibilă cu ajutorul Alipay, portofelul digital al celor de la Alibaba.

ULTIMA ORĂ Google suspendă afaceri pe care le are cu Huawei, mai multe aplicații dispar din telefoane. Impact în Europa. Intel și Qualcomm urmează să facă același lucru CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Google suspendă afaceri pe care le are cu Huawei, mai multe aplicații dispar din telefoane. Impact în Europa. Intel și Qualcomm urmează să facă același lucru

Flipchat vine la doar patru luni după ce cel mai valoros startup din lume a lansat o aplicați de dating video, numită Duoshan.

Conform unor estimări, ByteDance deține 11,3% din timpul pe care utilizatorii chinezi îl petrec folosind aplicațiile mobile importante, după ce a depășit recent pragul de 100 milioane utilizatori activi lunar.

Liderul rămâne Tencent, pentru care chinezii își alocă 43,8% din timpul în care folosesc aplicațiile mobile populare. Însă, în ultimul an, procentul de care se bucură aplicațiile Tencent a scăzut cu aproximativ 4%.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bytedance
flipchat
chat
aplicatii
smartphone

Citeste stirea completa