0 comments

PSD atacă în instanţă decizia de instituire a stării de alertă în Sectorul 1 al Capitalei

by on 26 iulie 2021
 

PSD a anunţat luni că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

PSD susține, într-un comunicat de presă, că această decizie nu ar fi întemeiată legal, fiind “doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

  • “În plină stare de alertă declarată la nivel naţional, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol şi fără precedent în România şi care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalităţi autoritare şi a unor precedente toxice.
  • Altfel spus, politicienii de dreapta – în speţă Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?”, a transmis PSD Sector 1.

Social-democraţii mai spun că au semnalat în repetate rânduri că ”lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente”.