0 comments

QNAP lanseaza QXG-10G2T-107, o placa de retea 10GBASE-T dual-port pentru NAS si PC – SmartNews

by on 11 septembrie 2019
 

QNAP lanseaza QXG-1srcG2T-1src7, o placa de retea 1srcGBASE-T dual-port pentru NAS si PC

11 Septembrie 2019 Hardware


QNAP lanseaza QXG-10G2T-107, o placa de retea 10GBASE-T dual-port pentru NAS si PC


QNAP Systems a lansat QXG-10G2T-107, o placa de retea PCI Express 10GBASE-T/NBASE-T dual-port, care suporta cinci viteze de retea, pana la 10 Gbps.

Adaptorul QXG-10G2T-107 poate fi instalat intr-un NAS QNAP compatibil sau intr-un PC Windows/Linux dotat cu sloturi PCIe 2.0 x4, oferindu-le companiilor sau utilizatorilor individuali o solutie de retea 10GbE flexibila si economica. QXG-10G2T-107 integreaza un adaptor Ethernet Aquantia AQtion AQC107S ce suporta viteze de retea de 10/5/2.5/1Gbps si 100Mbps.

Designul cu conector RJ45 le permite utilizatorilor sa foloseasca cablurile existente. Vitezele de transmisie pot atinge 5Gbps atunci cand sunt utilizate cabluri CAT-5e sau pana la 10Gbps cand sunt utilizate cablurile CAT 6 (sau versiunile mai avansate), atingandu-se astfel potentialul modelului QXG-10G2T-107.

“Cum retelele 10GbE devin tot mai raspandite, QNAP continua sa ofere solutii 10GbE eficiente financiar,” a declarat Dan Lin, manager de produs in cadrul QNAP. “Dupa lansarea adaptorului Multi-Gig QXG-10G1T cu un singur port, noua placa QXG-10G2T-107 dual-port dispune, de asemenea, de un controler Ethernet Aquantia pentru a oferi viteze de transfer Multi-Gig, ajutand utilizatorii sa adauge conexiuni de 10Gbps la PC-urile si sistemele NAS existente, pentru a face fata transferurilor intensive de date si pentru a creste nivelul de colaborare si productivitate in cadrul echipei si al fluxurilor de lucru,” a adaugat acesta.

Utilizatorii de Windows si Linux pot descarca driverele de pe websiteul producatorului Aquantia. Utilizarea modelului QXG-10G2T-107 intr-un server NAS QNAP necesita sistemul QTS 4.3.6 sau o versiunea mai recenta.

in plus, QNAP ofera 15% reducere la placile de retea PCIe ce dispun de Mellanox ConnectX-4 Lx SmartNIC – QXG-25G2SF-CX4 25GbE si QXG-10G2SF-CX4 10GbE. Ambele placi pot fi instalate intr-un server NAS sau PC si suporta iSER (iSCSI Extension pentru RDMA) pentru a diminua incarcarea procesorului si pentru a optimiza performantele de virtualizare VMware.

Mai multe informatii despre produse sunt disponibile online, pe www.qnap.com.

Despre QNAP:

Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.


Citeste stirea completa