Televizorul OnePlus TV are noi scăpări: Android TV la bord, telecomandă Bluetooth şi diagonale noi - GadgetZone.ro
 
 
 
Fifor: Mulțumesc tuturor cetatenilor care au participat la proteste într-un mod atât de pașnic / Am asistat, cu toții, la un act democratic sănătos
 
0 comments

Qualcomm a început testele pentru procesorul de top Qualcomm Snapdragon 865 – Gadget.ro

by on 11 august 2019
 

Hardware

De obicei cei de la Qualcomm îşi anunţă procesorul flagship la sfârşit de an, tocmai pentru a fi pregătit din toate punctele de vedere pentru primele smartphone-uri de top ce sunt lansate în general în cadrul MWC Barcelona (eveniment ce are de obicei loc la sfârşit de februarie – început de martie).

Compania americană este şi anul acesta în grafic, Qualcomm Snapdragon 865 fiind deja în faza de testare (una incipientă foarte probabil). Un device prototip cu Qualcomm Snapdragon 865 versiunea Kona + 6 GB RAM + Android 10 Q în fază beta a apărut în rapoartele testului de benchmark GeekBench, iar rezultatele sunt foarte bune pentru această etapă (fiind la început, în următoarele luni se vor face multe optimizări care vor spori performanţele procesorului): 4160 puncte în Single-Core şi 12.946 puncte în Multi-Core.

În comparaţie, Qualcomm Snapdragon 855 a obţinut în general scoruri medii de 3500 puncte în Single-Core şi 11.200 puncte în Multi-Core. Observăm o creştere uşoară, însă cu siguranţă rezultatele finale vor fi mult îmbunătăţite după această perioadă de teste.

Sursa: geekbench.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro