0 comments

Rareș Bogdan intervine în scandalul Ponta-Tudose : A nu susține Guvernul Orban și a înșela aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister!

by on 4 noiembrie 2019
 

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan sare în apărarea lui Mihai Tudose pe care Victor Ponta l-a acuzat de trădare pentru că susține învestirea Guvernului Orban.

„A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă, care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Să înșeli aspirațiile românilor înseamnă trădare, mister! Să te conduci după interesul mărunt, după calculele izvorâte din dorința de putere personală, ignorând faptul că România cade este adevărata trădare!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Liderul PNL susține că că tranzacționarea interesului național va avea un singur efect: „istoria vă va arunca la gunoi”.

„Acum se văd bărbații, în astfel de momente! Nu fiți ticăloși cu poporul acesta, că nu mai suportă multe!”, a mai scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Victor Ponta l-a acuzat pe Mihai Tudose de trădare pe motiv că a negociat cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban, în condițiile în care Pro România anunțase că nu va susține noul Cabinet.