0 comments

Rareș Bogdan susține că PNL poate renunța la varianta Ludovic Orban-premier: “El e un om responsabil, dacă nu va fi acceptat, sunt sigur că vom găsi o soluție pe deplin acceptată”

by on 4 iunie 2019
 

Rareș Bogdan spune că varianta Ludovic Orban-premier poate fi negociată, dacă acest lucru va duce la căderea actualului Guvern, la moțiunea de cenzură.

„Eu spun un singur lucru: PNL este obligat de votanți să faca orice, să nu se cramponeze de nimic, să nu aibă niciun orgoliu și să se gândească doar la buna guvernare și pentru asta trebuie găsite orice soluții. Sigur că mergem cu Ludovic Orban, dar el e un om matur, responsabil, dacă nu va fi acceptat, sunt sigur că vom găsi o soluție pe deplin acceptată de toți pentru ca actuala guvernare să dispară. Orice orgoliu trebuie lăsat deoparte de către toți. Conflictele trecute trebuie lăsate la ușă când vor avea loc negocierile. Responsabilitatea unui om politic constă în capacitatea ca în momente cheie să nu își pună pe primul loc propriul orgoliu (…) Și sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte ”, a spus Rareș Bogdan, într-un interviu pentru ziare.com.