0 comments

Razer Blade Studio Edition – laptop pentru creatorii de conținut – start-up.ro

by on 28 mai 2019
 
  • 28 Mai 2019
  • Technolust

Razer, cel mai popular brand pentru gameri la nivel mondial, a anunțat laptopurile Razer Blade Studio Edition destinate creatorilor de conținut și utilizatorilor profesioniști.

Noua gamă va include modele îmbunătățite ale Razer Blade 15 și Razer Blade Pro 17, echipate cu cel mai nou procesor grafic NVIDIA Quadro RTX.

Noile laptopuri Razer Blade Studio Edition au un design special, purtând finisajul Mercury White, sunt echipate cu ecrane cu rezoluție 4K, memorie RAM de 32GB și 1TB spațiu de stocare NVMe. Toate modelele vin instalate cu NVIDIA Studio Drivers, optimizate pentru a oferi performanța necesară rulării aplicațiilor creative.

Două variante de ecran

Razer Blade 15 Studio Edition va fi echipat cu un ecran 4K OLED, un procesor Intel Core i7-9750H și placa grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 mobile. Puterea de procesare superioară a plăcii grafice NVIDIA Quadro și culorile vii afișate de ecranul OLED fac din Razer Blade 15 Studio Edition soluția perfectă pentru creatorii de conținut care au nevoie de mobilitate pentru a-și desfășura activitatea.

Razer Blade Pro 17 Studio Edition va include mai multe premiere, printre care un ecran cu rezoluție de 4K și refresh rate de 120Hz, procesorul Intel Core i9-9880H și placa grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 mobile. Aceste îmbunătățiri majore permit noului Razer Blade Pro 17 Studio Edition să concureze chiar și cu cele mai puternice stații de lucru de tip desktop.

Creatorii de conținut obișnuiți să lucreze cu tradiționalele PC-uri pot conecta laptop-urile Razer Blade Studio Edition la unitatea grafică externă Razer Core X, pentru a recrea pe un sistem mobil experiența de folosire disponibilă până acum doar pe cele mai puternice stații de lucru.

Incluzând suport pentru plăcile grafice PCIe precum NVIDIA Quadro RTX și GeForce RTX, Razer Core X poate accelera semnificativ procesul de lucru și poate reduce considerabil timpii de randare. Aplicațiile care permit folosirea tehnologiei de randare dual-GPU vor beneficia de resursele grafice ale laptop-ului și ale unității grafice externe maximizând astfel performanța oferită.

Disponibilitate și prețuri

Laptopurile Studio Edition Blade vor deveni disponibile spre sfârșitul anului. Prețurile și disponibilitatea concretă vor fi anunțate la o dată ulterioară. Pentru mai multe detalii razer.com/studio.

Citeste stirea completa