0 comments

Realme 3 Pro este cea mai interesantă chinezărie din ultima perioadă – Playtech.ro

by on 23 aprilie 2019
 

După o serie de speculații pe marginea subiectului, Realme 3 Pro a fost anunțat oficial și include o serie de particularități interesante, având în vedere că vorbim de un terminal mainstream.

Realme 3 Pro este un nou gadget provenit din China care ar trebui să facă valuri în următoarea perioadă, cel puțin în anumite colțuri ale lumii. Terminalul este construit în jurul unui panou Full HD+ de 6,3 inci, iar la interior ascunde un Snapdragon 710 de la Qualcomm. Comparativ cu precursorul Realme 3, terminalul include o cantitate mai mare de memorie RAM și are, în mod previzibil, abilități de captură îmbunătățite.

Apropo de camere, telefonul are pe spate doi senzori, unul de 16 și al doilea de 5 megapixeli. Ca referință, senzorii sunt aceeași pe care îi găsești în OnePlus 6T, cel mai recent smartphone al respectivei companii chinezești. Filmează HD la 960 de cadre pe secundă. Pentru selfie-uri, în crestătura de tip picătură din partea din față, este ascunsă o cameră generoasă de 25 de megapixeli cu F/2.0. În Realme 3 era vorba de o cameră de 13 megapixeli.

Ca măsură de securitate biometrică, pe spatele terminalului este inclus un senzor de amprentă. În funcție de posibilități, poți achiziționa telefonul cu 4GB RAM și 64 GB de memorie internă, 6GB RAM și 64GB sau 6GB RAM și 128GB de spațiu. În plus, dacă vrei, poți investi niște bani într-un card microSD cu până la 256GB de spațiu suplimentar. Este important de reținut că utilizarea unui card microSD nu va influența abilitatea de a folosit terminalul în mod dual SIM.

Realme 3 Pro vine preinstalat cu Android Pie, iar interfața proprietară este Color OS 6.0.  Are un acumulator de 4045 mAh, suportă încărcare rapidă VOOC 3.0 cu 20W, dar, în mod suspect, utilizează un port microUSB. Prețul de achiziție pentru terminal începe de la 180 de euro și ajunge până la 218 euro pentru varianta de 6GB RAM și 128GB memorie internă. Culorile în care îl poți cumpăra sunt Carbon Gray, Nitro Blue și Lightning Purple.

realme-3-pro intro

Citeste stirea completa