0 comments

Realme C3 este un nou telefon cu baterie de 5000 mAh, preţ entry level şi procesor Helio G70 – Mobilissimo.ro

by on 31 ianuarie 2020
 

Oppo va lansa un telefon entry level cu baterie mare pe 6 februarie, modelul Realme C3. Deocamdată pagina oficială a terminalului a fost dezvăluită de retailerul indian Flipkart şi acestea sunt informaţiile pe care le avem. Ştim că handsetul va avea la interior recent anunţatul procesor Helio G70 şi va avea două variante de stocare/RAM.

Oppo Realme C3

Se va găsi fie cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, fie cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Are şi slot microSD, iar în zona frontală avem un ecran generos, de 6.5 inch, cu breton picătură. Posibil să fie unul cu rezoluţie HD+, dar nu se ştie sigur. În spate avem doar o cameră duală, cu senzor principal de 12 MP, probabil alături de o cameră de 8 sau 5 MP ultra wide, sau chiar una Bokeh de 2 MP, ceea ce ne face să presupunem că preţul va fi chiar mai mic decât credeam.

Oppo Realme C3

Sunt şi câteva imagini cu produsul ce fac aluzie la o posibilă camera Macro, iar bateria este o unitate generoasă de 5000 mAh. Ca să vă faceţi o idee la ce trebuie să vă aşteptaţi, Realme C2-ul din mai 2019 avea un ecran de 6.1 inch HD+, procesor MediaTek Helio P22, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi preţ de doar 75 euro.

În spate se afla o cameră de 13 MP şi una Bokeh de 2 MP. Nu m-ar mira ca şi Realme C3 să aibă un preţ sub 100 de euro şi din ce văd nu are cititor de amprente.

Citeste stirea completa