0 comments

Realme X3 SuperZoom devine oficial: telefon cu cameră periscop, zoom optic 5X, CPU Snapdragon 855+ – Mobilissimo.ro

by on 26 mai 2020
 

După lansările multiple de telefoane, căşti, ceasuri Realme de ieri, ramura celor de la Oppo vine azi cu un telefon cu cameră periscop la preţ bun. Se numeşte Realme X3 SuperZoom şi aduce o cameră cu zoom optic 5X, dar şi procesor Snapdragon 855+ şi cameră selfie duală.

Realme X3 SuperZoom

Telefonul are unele dotări de flagship, precum ecranul cu refresh rate de 120 Hz. Ca selling point e totuşi camera de 8 megapixeli din spate, cu zoom optic 5X (digital 60X) şi obiectiv periscopic. Avem şi o cameră principală de 64 MP, alături de una ultrawide de 8 MP şi una Macro de 2 MP. Este disponibil pe alb şi albastru şi precomenzile debutează pe realme.com şi la retaileri pe 4 iunie.

Realme X3 SuperZoom

Avem de-a face cu un telefon dotat cu “4 straturi rezistent la apă”, dar fără rating IP totuşi. Cititorul de amprente se află integrat în butonul Power şi nu în ecran cum v-aţi fi aşteptat. Terminalul foloseşte un panou LCD şi nu OLED şi avem lista completă de dotări mai jos:

  • Display: 6.57 inch, IPS LCD, Full HD+, 120 Hz
  • Procesor: Snapdragon 855+
  • Configurații: 12 GB RAM + 256 GB stocare UFS 3.0
  • Baterie: 4200 mAh, încărcare la 30W
  • Cameră selfie: 32 MP + 8 MP (ultrawide)
  • Cameră spate: 64 MP + 8 MP (periscopic, zoom optic 5x) + 8 MP (ultrawide) + 2 MP (Macro)

Camera principală oferă reglaje de ISO, shutter, balans de alb şi autofocalizare, dar şi un mod AI şi un mod Tripod pentru captura low light. Avem şi un mod special pentru selfie-uri nocturne pentru camera duala selfie. Peste Android 10 avem aplicat un Realme UI custom.  Produsul vine în Europa într-o singură configuraţie, cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare şi va costa 499 de euro.

Citeste stirea completa