0 comments

Redmi 9 se lasă admirat într-o fotografie nouă și sosește într-adevăr cu o cameră quad în spate – Mobilissimo.ro

by on 4 iunie 2020
 

Ultimele zile ne-au adus și liste de specificații pentru un nou trio de smartphone-uri (Redmi 9, Redmi 9A, Redmi 9C), terminale pe care le vom vedea lansate în săptămânile următoare la prețuri foarte bune. După acest leak iată că astăzi vine și o fotografie reală prin intermediul căreia putem admira modelul de bază Redmi 9 pe variantele de culoare verde și violet cu o textură diferită în zona camerei foto din spate.

După cum puteți remarca, acest telefon va opta pentru setup foto quad în spate cu 3 camere incluse într-un modul vertical și lângă în extremitatea dreaptă vedem camera cu numărul 4 alături de bliț-ul LED. În ecuație apare și scanner-ul de amprente fizic într-o zonă ușor de accesat pentru deblocarea rapidă. 

Din punct de vedere al design-ului sunt ceva similarități cu seria Redmi K30, cu acel inel de culoare diferită ce înconjoară camera foto quad din spate. Redmi 9 va opta pentru o carcasă din policarbonat și se vehiculează faptul că pe lista de dotări vom vedea un ecran IPS LCD cu diagonală de 6.53 inch, procesor octa-core MediaTek Helio G80 și baterie de 5000 mAh cu alimentare rapidă la 18W.

Camera quad din spate sună astfel: 13 mpx + 8 mpx (ultra-wide) + 5 mpx (bokeh) + 2 mpx (macro). Așteptăm acum teasere oficiale menite să dezvăluie data lansării și poate alte dotări ale telefonului. 

Citeste stirea completa