0 comments

Redmi K20 apare într-o nouă randare prin care putem admira ineditul gradient al panoului spate – Mobilissimo.ro

by on 24 mai 2019
 

După ce anterior vedeam o imagine teaser care ne dezvăluia design-ul adoptat de către smartphone-ul Xiaomi Redmi K20, iată că astăzi sosește o randare mai detaliată prin care privim mai atent asupra panoului spate. Ineditul gradient aplicat acestui panou din sticlă spate este cu adevărat arătos și descoperim că nuanța de față se va numi „Flame Red”, un nume potrivit pentru look-ul prezentat.

Redmi K20

Pe seama informațiilor anterior sosite online știm că acest smartphone va avea un ecran de 6.39 inch cu tehnologie AMOLED, baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă și o cameră selfie pop-up de 20 megapixeli. În spate avem un setup triplu după cum se poate vedea și în imaginea de față, componența fiind următoarea: 48 mpx + 8 mpx (telephoto) + 13 mpx (ultra-wide).

Telefonul va fi capabil de filmare 960fps slow-motion, respectiv 4k la 60 cadre pe secunde. Pe lista de dotări mai avem și un procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM și 256 GB de stocare flash. De asemenea ni se pregătește și un scanner de amprente integrat în display, dotări care laolaltă par a-l caracteriza pe Redmi K20 Pro.

Atât Redmi K20 cât și Redmi K2 Pro se lansează oficial pe data de 28 mai! 

Citeste stirea completa