0 comments

Redmi K20 va avea scanner de amprente integrat în ecran și o cameră selfie pop-up – Mobilissimo.ro

by on 22 mai 2019
 

Până la debutul smartphone-urilor Redmi K20 și Redmi K20 Pro ne-au mai rămas doar 6 zile, timp în care teaserele continuă să ajungă online. Astăzi de exemplu aflăm că telefoanele vor adopta un cititor de amprente integrat în ecran, unul de tip optic de nouă generație care potrivit celor de la Xiaomi oferă o acuratețe cu 30% mai mare decât cea a generației precedente.

Redmi K20

Crește și acoperirea zonei de scanare a amprentei și va fi inclusă aici și o tehnologie DSP de accelerare care îmbunătățește viteza de deblocare cu 10% față de generația anterioară de cititor de amprente optic. Totodată, teaserele recent dezvăluite scot la iveală un design edge-to-edge, fără urmă de decupaj în ecran, fie el breton sau bulină pentru camera selfie.

Vom avea o cameră frontală pop-up și din leak-urile anterioare știm că Redmi K20 va avea baterie de 4000 mAh, cameră foto principală de 48 mpx și suport pentru filmare slow-motion la 960fps. De asemenea, o certificare recentă 3C indică faptul că varianta de bază K20 va oferi încărcare rapidă la 18W, în vreme ce modelul Pro va alimenta bateria la 27W. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa