0 comments

Redmi K30 Ultra apare pe neașteptate online și va sosi cu o cameră quad în spate, senzor selfie pop-up – Mobilissimo.ro

by on 4 iulie 2020
 

Weekend-ul ne aduce și vești despre următorul smartphone pregătit de către Redmi și anume Redmi K30 Ultra. Acesta a fost descoperit de către cei de la XDA-Developers într-un build recent de MIUI 12, acolo unde apare sub numele de cod “cezanne”. Acest nume ar fi asociat lui Redmi K30 Ultra și un alt detaliu pe care îl mai aflăm este acela că telefonul va avea un setup foto quad în spate, dar și cameră selfie pop-up.

Senzorul principal din spate va fi unul de 64 mpx și o altă informație dezvăluită este aceea că noul telefon va sosi echipat cu un procesor MediaTek, probabil unul cu modem 5G integrat precum Dimensity 1000. Mai mult de atât există și un zvon care a circulat în ultimele ore pe platforma Weibo, acela că ni se pregătește un nou telefon Redmi cu ecran 144Hz, procesor Dimensity 1000, cameră selfie pop-up și cameră principală de 64 mpx în spate.

Informațiile coincid la fix cu detaliile apărute despre Redmi K30 Ultra, dar încă nu este o legătură clară care să ne confirme faptul că și zvonul din China vorbește despre același telefon. Va trebui să mai așteptăm câteva leak-uri pentru a ne convinge!

Material Video Promovat

(LG Velvet, telefon cu înregistrare ASMR, alunecos; Video-unboxing, prezentare și primele impresii înainte de Review. Detalii aici)

Citeste stirea completa