0 comments

Redmi Note 8 Pro este primul telefon Xiaomi cu cameră de 64 mpx; Debutează alături de Redmi Note 8 – Mobilissimo.ro

by on 29 august 2019
 

Pe finalul verii avem iată parte și de noi lansări din partea Xiaomi, companie de origine chineză care astăzi anunță telefoanele mid-range Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro. Device-urile în cauză au avut parte de multe leak-uri în ultima vreme și se remarcă prin faptul că adoptă baterii generoase la pachet, cât și setup-uri quad-camera în spate. Descoperim împreună ce ne rezervă fiecare model în parte mai jos!

Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 8

Începem cu varianta mai accesibilă din duo și anume Redmi Note 8, telefon ce se livrează cu dotări interesante pentru zona de preț din care face parte. Primim aici un ecran de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și tehnologie IPS LCD, respectiv un decupaj picătură în care avem integrată camera selfie de 13 mpx. În spate setup-ul quad este compus din următorii senzori: 48 mpx + 8 mpx (ultra-wide) + 2 mpx (macro) + 2 mpx (bokeh).

Xiaomi Redmi Note 8

Un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 de 11 nm se află la interior și primim o baterie de 4000 mAh capabilă de încărcare rapidă la 18W via port USB-C. Există și scanner de amprente fizic în spate și jack audio 3.5 mm. Telefonul vine pe negru, alb și albastru iar prețurile practicate în China vă sunt listate mai jos:

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare: 125 eur
  • 6 GB RAM + 64 GB stocare: 150 eur
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare: 175 eur

Redmi Note 8 Pro 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Cât despre Redmi Note 8 Pro, acesta este primul telefon Xiaomi ce vine echipat cu senzor foto de 64 megapixeli, un Samsung ISOCELL Bright GW1 ce va livra fotografii detaliate prin intermediul tehnologiei pixel-binning. Acesta este senzorul principal inclus în setup-ul din spate și alături găsim o cameră ultra-wide de 8 mpx, una de 2 mpx macro și nu în ultimul rând o cameră de 2 megapixeli pentru bokeh.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Telefonul dispune de ecran IPS LCD de 6.53 inch cu rezoluție FHD+, decupaj picătură în zona superioară pentru camera selfie de 20 megapixeli și o bărbie îngustă a panoului frontal, cu grosime de doar 4.2 mm. Avem CPU Helio G90T la pachet, baterie de 4500 mAh cu încărcare la 18W, răcire pe bază de lichid și o funcție ce permite conectarea simultană la Wi-Fi și 4G LTE pentru gaming fără întreruperi. Un scanner de amprente fizic se găsește în spate.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Există variante cu 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 128 GB stocare. Lansarea comercială va avea loc în septembrie și mai jos vă sunt listate prețurile practicate în China. Aflați că au fost prezentate și variante limitate World of Warcraft și că Redmi Note 8 Pro va avea un acccesoriu gamepad vândut separat.

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare: 175 eur
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare: 225 eur

Citeste stirea completa