0 comments

Redmi Note 8 Pro va aduce un sistem de răcire pe bază de lichid; Performanță la nivel de Kirin 810 – Mobilissimo.ro

by on 23 august 2019
 

Săptămâna viitoare pe data de 29 august avem notat o altă lansare de smartphone mid-range în calendar, cea a lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Recent am văzut materiale teaser asociate dispozitivului de față și am aflat o veste nu tocmai bună, aceea că s-ar putea să nu avem configurații cu procesoare Qualcomm la bord, ci doar MediaTek.

Redmi Note 8 Pro

Chiar Xiaomi a confirmat prezența unui cipset Helio G90T pe device și încă nu este clar dacă toate versiunile vor avea acest CPU, sau dacă doar cele din China. Până când ne vom convinge cu privire la acest detaliu, avem ocazia ca astăzi să mai aflăm câteva detalii proaspete. În primul rând descoperim că Redmi Note 8 Pro va oferi un sistem de răcire pe bază de lichid menit să reducă temperatura cu 4 până la 6 grade Celsius.

Redmi Note 8 Pro

Avantajul dat de acest sistem se va resimți în cadrul sesiunilor lungi de gaming, fiind păstrate temperaturi rezonabile pentru a continua distracția fără probleme. Totodată, avem și o dezvăluire de benchmark AnTuTu acolo unde Redmi Note 8 Pro atinge scorul de 283.333 puncte cu al său procesor octa-core MediaTek Helio G90T de 12 nm.

Redmi Note 8 Pro

Acest scor este comparat cu cel obținut de un telefon Huawei cu Kirin 810, procesor dezvoltat pe seama procesului de 7nm ș care atinge 301.419 puncte. Nu este rău deloc dacă așa stau lucrurile și în realitate, iar prețul scăzut al telefonului va fi un alt avantaj de luat în calcul.

Vă amintim că Redmi Note 8 Pro va oferi un setup de 4 camere foto în spate, cu senzor principal de 64 mpx folosit în premieră.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa