0 comments

Reduceri de 50% la accesorii + preţ tăiat pentru telefon; Ce oferte speciale a pregătit Huawei pentru lansarea lui Mate 30 Pro de mâine, 1 februarie 2020 – Mobilissimo.ro

by on 31 ianuarie 2020
 

Mâine, pe 1 februarie Huawei începe să pună în vânzare telefonul Huawei Mate 30 Pro, printr-un eveniment special organizat la Băneasa Shopping City. Acolo va avea loc între orele 14:00 şi 16:00 un workshop cu fotograful Vlad Eftenie, care va scoate în evidenţă funcţiile foto/video ale noului telefon. Este şi un prilej bun pentru oferte speciale, reduceri şi promoţii speciale, pe care le aflaţi mai jos.

Telefonul devenea disponibil la precomandă cu 2 săptămâni în urmă şi deşi erau anunţate doar 100 de unităţi disponibile iniţial, s-a ajuns la 447 de precomenzi. Ieri am aflat de la Huawei că ar fi peste 700. Am înţeles că deşi telefonul are preţ recomandat de 4799 lei, cu ocazia debutului primii veniţi îl vor putea lua cu 3799 lei şi sunt şanse să primeasca şi căşti FreeBuds 3 ca bonus (daca le iei în calcul ai avea telefonul la 3000 și ceva de lei).

Huawei

Revenind la ofertele de mâine, de la ora 14:00 până la ora 16:00 la magazinul Huawei din Băneasa Shopping City vor fi reduceri de 50% la numeroase produse. E vorba despre încărcătoarele Fast Charge de maxim 40W, dar şi încărcătorul wireless Huawei CP60, 5A cu cablu Type-C, căştile Huawei Freelace Wireless şi imprimanta foto portabilă Huawei.

Primeşte reducere şi încărcătorul auto Huawei AP38 Fast Charge cu cablu Type C. Huawei Mate 30 Pro mai primeşte un bonus la debut: o extra garanţie VIP de 6 luni. Vorbim aici despre versiunea cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, în culoarea Space Silver, ea fiind disponibilă la debut.

Vă reamintesc că am făcut un unboxing şi hands on telefonului aici şi vă pregătim şi un review detaliat. Cu Huawei Mobile Services 4.0 în varianta finală pe drum, aplicaţii bancare deja pregătite alături de parteneri, o aplicaţie de hărţi cu TomTom, lipsa de Google Play Services nu mai sperie pe nimeni.

Toate detaliile despre telefon le găsiţi pe pagina sa de precomandă.

Citeste stirea completa