0 comments

Reduceri eMAG la telefoane Samsung. Top 3! – Antena 3

by on 7 august 2019
 

Reduceri la telefoane Samsung: eMAG pune la bătaie astăzi reduceri de până la 60 la sută la numeroase produse, printre care și telefoane inteligente. În acest articol găsiți cele mai avantajoase trei oferte la telefoane Samsung de pe emag.ro.

Pentru a studia toate ofertele de astăzi la telefoane mobile de la eMAG, intrați aici.

Printre cele mai bune afaceri pe care le puteți face pe emag.ro sunt cele la telefoane Samsung. Atât modelele de top, cât și cele mai accesibile din punct de vedere al prețului, beneficiază azi de discount-uri considerabile.

Top 3 reduceri eMAG la telefoane Samsung

1. Telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2017)

Un smartphone Samsung Dual Sim foarte competent, la mai puțin de o mie de lei, dar și cu un discount de 23 la sută din prețul original. 

Acest model are un procesor Octa Core, iar memoria RAM este de 2 GB, în timp ce memoria internă este de 16 GB. Diagonala display-ului este de 5,2 inci.

Puteți profita de această ofertă de la eMAG aici.

Top 3 reduceri eMAG la telefoane Samsung 

2. Telefon mobil Samsung Galaxy A3 (2017)

Un alt telefon accesibil și performant, Samsung Galaxy A3 are un preț redus cu 30 la sută.

Noua serie Galaxy A prezinta o rama de metal si sticla 3D pe partea din spate, bazate pe design-ul  specific produselor premium Samsung. 

Camera principala de 13 megapixeli, care dispune de un autofocus precis, permite realizarea fotografiilor si selfie-urilor clare, chiar si atunci cand acestea sunt facute in conditii de luminozitate redusa.

Mai mult, seria Galaxy A ofera rezistenta la apa si praf certificata prin standardul IP68 pentru a fi utilizate aproape oriunde, astfel ca smartphone-urile pot fi folosite in ploaie, la sala, pe plaja sau intr-un mediu cu mult praf.

Puteți cumpăra acest telefon Samsung de aici.

Top 3 reduceri eMAG la telefoane Samsung

3. Telefon mobil Samsung Galaxy Note 8

Inovatia designului Galaxy Note8 face posibil ecranul Infinity Display de 6,3″. Este cel mai mare Galaxy Note din toate timpurile. Chiar si vizionarea filmelor este mai placuta pe raportul 18,5:9 al lui Infinity Display. In modul landscape, Galaxy Note8 ofera un camp vizual mai larg cu 14%.

Scannerul pentru amprente este integrat discret in partea din spate, iar butonul Home este plasat sub Infinity Display.

Acest model este prins și el în seria de reduceri eMAG la telefoane Samsung, având un discount de 12 la sută.

Îl găsiți aici.

Citeste stirea completa