0 comments

Revin leak-urile cu Google Pixel 4! Fotografii hands-on apar online și prezintă camera duală din spate – Mobilissimo.ro

by on 28 august 2019
 

După o perioadă de pauză iată că revin și leak-urile cu Pixel 4, flagship-ul pregătit de către Google pentru debut în această toamnă, cel mai probabil octombrie dacă ne uităm la momentele în care au fost anunțate modelele predecesor. După ce anterior am aflat câteva detalii interesante despre cele două variante din lineup, precum integrarea de ecrane 90Hz și a unui sistem de control prin gesturi, astăzi vedem fotografii hands-on cu modelul compact.

Google Pixel 4

Așa cum se poate vedea, design-ul telefonului din imaginile de față este același pe care ni l-au dezvăluit anterior și randări sosite online. Avem o zonă frontală a cărei abordare poate fi considerată ciudată pentru anul 2019 ținând cont de ce oferă rivalii de pe piață (muchii cât mai înguste, decupaje pentru cameră selfie, cameră pop-up). 

Google Pixel 4

Potrivit detaliilor vehiculate în online, privim aici asupra unui telefon cu diagonală de 5.7 inch și asupra unui panou frontal cu o margine superioară groasă – locație în care este integrat earpiece-ul pentru convorbiri, camera selfie și sistemul radar Soli ce va permite interacțiunea prin intermediul gesturilor realizate cu mâna. Tot aici s-ar afla și componentele asociate unui sistem de autentificare facială 3D, cu toate că în fotografii nu sunt vizibile. 

Apare și spatele în fotografia cu numărul 2 și privim asupra modului pătrat de cameră foto ce include 2 senzori, cel principal de 12 megapixeli și cel secundar de 16 megapixeli pentru captura cu zoom optic. În cazul în care mai era nevoie de o confirmare, avem și eticheta ce indică prezența unui panou spate din sticlă.

Nu este clar dacă Google Pixel 4 va avea și scanner de amprente integrat în ecran sau dacă se va baza numai pe autentificarea facială 3D precum se întâmplă de câțiva ani și în tabăra Apple. 

Citeste stirea completa