0 comments

Rovana Plumb a fost aleasă președinta PSD Dâmbovița

by on 15 martie 2019
 

Rovana Plumb a fost aleasă, vineri, președinta PSD Dâmboviţa, informează Agerpres. Locul pe care îl ocupă acum ministrul Fondurilor Europene a rămas liber după ce fostul lider al organizației județene, Adrian Țuțuianu, a fost exclus din PSD.

”Alegerea ca lider al organizaţiei PSD Dâmboviţa mă onorează şi în acelaşi timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită, o familie solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea judeţului. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri, pentru că PSD e un partid deschis, pentru că PSD este alături şi împreună cu oamenii. Tot astăzi, ni s-au alăturat încă patru primari PNL din judeţ, pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care într-adevăr dezvoltăm ţara”, a declarat Rovana Plumb.

La Conferința de alegeri a PSD Dâmboviţa a fost prezent și liderul social-democrat, Liviu Dragnea, care a anunțat că va propune ca Rovana Plumb să deschidă lista PSD pentru alegerile europarlamentare. (Detalii AICI)

Prezentă la Conferință a fost și Carmen Dan, ministru al Afacerilor Interne, care i-a urat colegei sale să aibă ”putere de plumb şi suflet de Rovana”.