Editura Trei a lansat volumul Tot ce i-am promis tatălui meu de Ioana Maria Stăncescu
 
 
 
Qualcomm Snapdragon 750G - procesor mediu cu conectivitate 5G: Gadget.ro - Hi-Tech Lifestyle - ProRally.ro
 
0 comments

Samsung 980 Pro sau ce specificații integrează cel mai performant SSD din piață – Gadget.ro

by on 23 septembrie 2020
 

Samsung este recunoscut pentru performanța atinsă de SSD-urile sale, iar noul model 980 Pro promite să reseteze standardele în domeniu.

A fost conceput din start pentru conținut 4K și 8K, pentru cei ce instalează jocuri cu grafică complexă. Noul SSD al companiei sud-coreene este capabil să atingă viteze de până la 7000 MB/s la citire și 5000 MB/s la scriere. Este de două ori mai rapid față de SSD-urile pe standardul PCIe 3.0. Am uitat să precizez că a fost dezvoltat pe standardul PCIe 4.0.

Sosește în configurație cu 250 GB, 500 GB și 1 TB (lansare comercială în septembrie, iar modelul cu 2 TB până la sfârșit de 2020). Toate specificațiile tehnice le găsiți în tabel:

Declarație oficială:

„De-a lungul anilor, Samsung a încercar să depășescă constant limitele în ceea ce privește soluțiile de stocare a memoriei de mare viteză. Noul SSD 980 PRO reflectă angajamentul nostru permanent de a livra produse de calitate înaltă pe care utilizatorii le-au așteptat întotdeauna de la Samsung”, a spus dr. Mike Mang, vicepreședinte Memory Brand Product Biz la Samsung Electronics. 

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro