Vânzările de smartphone-uri din Europa în trimestrul al doilea au avut doi mari câştigători: Samsung şi Xiaomi - Gadget.ro
 
 
 
SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS, CAMERA CE UMILESTE HUAWEI SI IPHONE - iDevice.ro
 
0 comments

Samsung a anunţat senzorul foto de 108 Megapixeli dedicat telefoanelor inteligente – Gadget.ro

by on 12 august 2019
 

Hardware

Mai mult ca sigur anul acesta vom vedea pe piaţă primul smartphone din lume cu un senzor principal de 108 Megapixeli. Samsung tocmai ce a lansat oficial senzorul Samsung ISOCELL Bright HMX, unul ce măsoară 1/1.33 inch şi este capabil să înregistreze clipuri video 6K la 30 fps.

Samsung ISOCELL Bright HMX a fost realizat în colaborare cu Xiaomi, tocmai de aceea primul device cu un astfel de senzor va fi unul al producătorului chinez (foarte probabil Xiaomi Mi Mix 4). Dimensiunea senzorului şi tehnologiile incorporate promit să capteze mai multă lumină în condiţii neprielnice, cât şi să reducă simţitor zgomotul de imagine.

Noul senzor va folosi tehnologie Tetracell pentru a combina patru pixeli într-unul singur, rezultate oferite fiind mai detaliate pentru cadrele de 27 Megapixeli. Se vor putea realiza şi fotografii la 108 Megapixeli, însă calitatea acestora va lăsa, pe alocuri, de dorit.

Acelaşi Samsung ISOCELL Bright HMX dispune şi de tehnologie Smart ISO, una care va selecta automat valorile ISO folosite în funcţie de cantitatea de lumină (condiţii bune de lumină = ISO scăzut, condiţii slabe de lumină = ISO mărit).

Senzorul este cu 125% mai mare decât Samsung ISOCELL Bright GM1 de 48 Megapixeli, cel folosit în zilele noastre pe mai multe terminale mid-range.

Sursa: news.samsung.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro