0 comments

Samsung a dat lovitura. Strategia prin care se dorește zdrobirea concurenței – EVENIMENTUL ZILEI

by on 10 august 2019
 

Noul Galaxy Note 10 , Note 10 Plus și Note 10 Plus 5G debutează , trei smartphone-uri care închid categoria premium a companiei coreene pentru 2019.

Un portofoliu bogat care, se pare, ar putea crea o anumită confuzie în rândul cumpărătorilor , deși prezența nibului capacitiv trimite un semnal clar care distinge aceste trei smartphone-uri de restul panoramei mobile. Să vedem care se schimbă între ele, care sunt diferențele cu Galaxy S10 și prețurile dedicate pieței noastre.

Platforma hardware este aceeași pentru toată lumea: sub capotă se află noul cip Exynos 9825 octa-core realizat la 7 nm , deci un pas înainte în comparație cu Exynos 9820 (8nm) montat pe Galaxy S10 și cu performanțele scontate, în concordanță cu cele ale Snapdragon 855, cipuri cu care vor fi comercializate în afara Europei. Samsung a integrat, de asemenea, 12 GB RAM în Galaxy Note 10 Plus În schimb, este mai frecvent să tai 8 GB pentru Galaxy Note 10 RAM.

Confirmare substanțială pentru camerele de luat vederi: baza este alcătuită din sistemul clasic triplu spate, ca cel deja văzut și apreciat pe Galaxy S10 / S10 +, cu toate acestea, aspectul care se află acum în stilul „semafor” se schimbă Huawei P30 Pro. principal și o pânză de 12x 2x, în plus față de omniprezentul unghi larg de 16MP. În plus, Galaxy Note 10+ (și Note 10 5G) câștigă un senzor de imagine ToF, VGA, pentru a profita de unele dintre noile funcții, cum ar fi „Live Focus Video”. Pe deasupra, există o singură cameră frontală de 10 MP (f2.2) poziționată în centru, în gaura mică decupată pe afișaj.

Acesta este unul dintre protagoniștii incontestabili, panoul dinamic AMOLED ocupă până la 93% din suprafața frontală și marginile care acum au fost reduse la os. La prima vedere Galaxy Note 10 smulge un „wow”, ele sunt mult mai extreme decât frații mai mici Galaxy S10. Atenție, pentru că Samsung a decis să reducă rezoluția Galaxy Note 10 la „numai” FHD + (2280 x 1080 pixeli) și să mențină, în schimb, QHD + istoric maxim (3040 x 1440 pixeli) pe Galaxy Note 10+.

Fără compromis în ceea ce privește conectivitatea din față cu cipul NFC, Bluetooth 5.0, GPS / Galileo / Glonass / Beidou, topor WiFi de ultimă generație (ca pe Galaxy S10), USB Type-C 3.1 (cu suport pentru încărcare până la 45W ) și modem LTE Cat 20 care permite transferuri de până la 2Gbps la descărcare și 150Mbps la încărcare. Pentru cei mai pretențioși vor exista și 5G disponibile, pentru toate avem apoi memoriile UFS 3.0 care promit viteză record la scriere și citire.

Jack-ul audio dispare, având în vedere că Samsung a menținut întotdeauna această intrare și explicația ar putea fi pur și simplu legată de o lipsă de spațiu fizic. O altă curiozitate „audio” este legată de prezența unui al treilea difuzor mic, poziționat între camerele din spate și centrul capacului posterior , un element suplimentar care va servi pentru a da mai mult corp sunetelor atunci când Galaxy Note 10 va fi ținut pe o suprafață plană.

Un factor de maximă importanță este autonomia care găsește suportul potrivit aici cu o baterie de 4.300mAh.


Este mai sensibil să folosiți S Pen pe o suprafață de 6,8 inci și să profitați astfel mai ușor de toate funcțiile noi și vechi implementate, dacă trebuie să scrieți și să luați note cu câțiva centimetri mai mult faceți diferența.

Cu siguranță important în mână cu cele 196 de grame ale sale, Samsung a reușit în continuare să conțină dimensiunea totală prin reducerea marginilor, astfel încât înălțimea Galaxy Note 10+ este puțin mai mare decât cea a Galaxy Note 9 (162,3 mm față de 161 , 9 mm) care are un ecran de 6,4 inchi.

Seria Galaxy Note 10 se va lansa cu un preț de bază de 949 € în Europa. Galaxy Note 10+ se va lansa, în variante cu 12 GB RAM și 256 GB cu un preț de 1099 € . Varianta de 12 GB RAM și 512 GB stocare va costa 1199 €, potrivit publicației specialarad.ro .

Te-ar putea interesa și:

Citeste stirea completa