0 comments

Samsung a depus o cerere de brevetare pentru primul său telefon rulabil – Noi.md – Новости Молдовы

by on 23 septembrie 2020
 

Samsung a depus o cerere de brevetare pentru primul său telefon rulabil

Ştiinţă şi IT

Samsung a depus o cerere de brevetare pentru un device cu ecran rulabil. LG şi TCL lucrează şi ei de ceva vreme la acest tip de ecran.

După telefonul pliabil de la Samsung, ar putea urma telefonul rulabil. Samsung a depus deja o cerere de brevet pentru un viitor device cu ecran rulabil, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Ideea nu e chiar nouă, LG cochetează cu ecranele rulabile de ceva vreme, iar chinezii de la TCL au realizat chiar şi un model.

Spre deosebire de TCL, dar asemănător cu LG, ecranul propus de Samsung va fi alcătuit din segmente dreptunghiulare articulate pe modelul Galaxy Fold.

Dacă s-ar ține cont de terminologia actuală, telefonul s-ar putea numi Samsung Galaxy Roll. Marele avantaj al unui telefon rulabil este că poate oferi un ecran destul de mare într-un device de mici dimensiuni. Până la apariția unui asemenea telefon mai trebuie așteptat câţiva ani.

Cei de la LG vor încerca să lanseze anul acesta un televizor cu ecran rulabil, însă la un preţ prohibitiv, 60.000 de dolari.

E un semn că tehnologia pentru genul acesta de ecrane încă nu e suficient de coaptă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+EnterCiteste stirea completa