0 comments

Samsung a dezvăluit accidental noul Galaxy Note 20 Ultra, într-o variantă de culoare specială – Adevărul

by on 4 iulie 2020
 

Observate de un youtuber din Rusia, imaginile au fost publicate la capătul unei pagini dedicată lui Galaxy Note 8, conform GSMArena. Telefonul apare cu un design superb, în nuanţa ”Mystic Bronze”, şi ne oferă o privire destul de clară asupra ansamblului de cameră, format din 3 senzori.

Imagini cu spatele telefonului au mai apărut în ultima perioadă, iar acestea par să confirme aspectul său. Observăm un setup cu trei camere pe verticală, alături de care poate fi văzut un flash, iar protuberanţa camerei este în continuare destul de mare, din nefericire – pentru că o husă va ascunde frumuseţea acestui telefon.

S Pen-ul nu pare să sufere modificări, şi putem vedea că butoanele de volum şi de power se întorc pe partea dreaptă, spre deosebire de design-ul pentru Note 10 şi 10+.

Foto: Samsung Ucraina

Seria Galaxy Note 20 va fi anunţată cel mai probabil în cursul lunii august, la un eveniment Samsung Unpacked în care ne aşteptăm ca producătorul să prezinte şi un Galaxy Fold 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa