0 comments

Samsung a lansat aplicația Health Monitor în Coreea de Sud – noobz.ro

by on 18 iunie 2020
 

Samsung a lansat aplicația Health Monitor în Coreea de Sud

Samsung a lansat aplicația Health Monitor în Coreea de Sud. Galaxy Watch Active 2 vine cu funcția de urmărire a tensiunii arteriale. Funcția ECG va fi disponibilă la sfârșitul acestui an.

Samsung a lansat aplicația Health Monitor în Coreea de Sud, permițând urmărirea tensiunii arteriale pe smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2. Dezvoltarea a avut loc ușor înaintea termenului. Samsung a spus anterior că aplicația va fi lansată în cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Asta pentru că a primit aprobarea Ministerului Alimentației și Siguranței Drogurilor din Coreea de Sud abia în aprilie.

Samsung a lansat aplicația Health Monitor în Coreea de Sud

Galaxy Watch Active 2 încă nu va funcționa ca un înlocuitor complet pentru o manșetă tradițională de tensiune arterial. De fapt, trebuie să folosiți o astfel de manșetă pentru calibrarea aplicației la fiecare patru săptămâni.

Senzorii optici pot măsura tehnic schimbarea tensiunii arteriale, mai degrabă decât să ofere o citire precisă. Cu o citire tradițională ca referință, aplicația Samsung ar trebui să fie mai utilă pentru urmărirea tendințelor în timp sau între vizitele la medic.

Funcția ECG va veni la sfârșitul acestui an

Samsung spune că aplicația Health Monitor va susține, de asemenea, monitorizarea cardiacă ECG începând cu trimestrul al treilea al acestui an în Coreea de Sud.

Aceasta este o caracteristică pe care Apple a introdus-o cu Apple Watch Series 4 în 2018. Însă, încă nu oferă un suport nativ pentru urmărirea tensiunii arteriale.

Samsung nu a anunțat detalii despre planurile de a aduce aceste funcții în afara Coreei de Sud. Eforturile ar depinde de aprobarea organismelor de reglementare locale.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa