0 comments

Samsung a lansat Galaxy XCover Pro care poate fi băgat în apă și este rezistent la praf. Bateria poate fi înlocuită – Alba24 | Ştiri, evenimente şi informaţii din Alba. 24 de ore

by on 15 ianuarie 2020
 

Samsung a prezentat luni noul Galaxy XCover Pro, un smartphone menit să reziste, având un design robust, dar în acelaşi timp elegant.

Smartphone-ul este rezistent la apă şi la praf (are certificarea IP68), putând fi introdus în apă de până la 1,5m adâncime, chiar şi fără carcasă şi este certificat MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că oferă protecţie la altitudini extreme, împotriva umidităţii şi în cazul altor condiţii de mediu severe.

Foto: Galaxy XCover Pro; Sursă: news.samsung.com

Telefonul dispune de o baterie de 4.050mAh care rezistă mult după terminarea programului de lucru. În cazul în care este necesară şi mai multă energie, bateria poate fi înlocuită.

Galaxy XCover Pro oferă un ecran cu display FHD + Infinity de 6,3 inci, cu touchscreen îmbunătăţit, capabil să funcţioneze în orice condiţii, inclusiv pe timp de ploaie sau zăpadă.

Pentru angajaţii care lucrează pe teren, modul glove le permite acestora să folosească telefonul chiar şi cu mănuşi, dar se pot folosi şi de comenzi vocale care se transformă în mesaje scrise.

Telefonul are şi o funcţie de tip push-to-talk, care, cu ajutorul celor două taste ce pot fi personalizate, le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare a unui buton, inclusiv biroul principal, dispecerii sau diferiţi membri ai echipei de pe teren.

Pentru a facilita comunicarea între colegii de muncă, Samsung a colaborat îndeaproape cu Microsoft pentru a introduce pe acest telefon Microsoft Teams, o funcţionalitate de tip walkie-talkie. O altă integrare interesantă a noului telefon este Samsung POS, o soluţie de vânzare integrată pe mobil (POS), care a fost aprobată de programul pilot Visa Tap to Phone.

Această soluţie permite angajaţilor din vânzări să elimine nevoia unui hardware POS dedicat printr-un software fiabil şi sigur. Galaxy XCover Pro vine şi cu Samsung Knox, sistemul care permite securitatea pe dispozitivele sud-coreene. Telefonul are senzor de amprente şi de recunoaştere facială, pentru o accesibilitate mai uşoară.

Sursă: Adevarul.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro

ȘTIREA TA – Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste stirea completa