0 comments

Samsung anunță Galaxy M21, telefon cu o baterie uriașă și cameră foto – start-up.ro

by on 16 aprilie 2020
 
  • 16 Aprilie 2020
  • News
  • Technolust

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi noul smartphone Galaxy M21, echipat cu o baterie masivă de 6000 mAh, un ecran luminos Super AMOLED și o cameră de 48MP.

Galaxy M21 are un ecran cu un design Infinity-U FHD+ Super AMOLED de 6,4” ce oferă culori vii și o claritate foarte bună. Bateria super rezistentă de 6000mAh este proiectată să dureze una sau mai multe zile de utilizare, iar reîncărcarea se face la 15 wați.

Samsung Galaxy M21 vine, de asemenea, cu un sistem foto de trei camere: Camera principală de 48MP a lui Galaxy M21 are o diafragmă F2.0, camera de 8MP Ultra Wide are un câmp de observație de 123 grade, permițând camerei să surprindă o imagine similară cu cea a ochiului uman și cea de-a treia cameră, de profunzime, este de 5MP și ajută la realizarea fotografiilor de tip portret.

Camera frontală de 20MP a lui Galaxy M21 este dotată cu filtre și moduri diverse de fotografiere, ca să ai de unde alege atunci când publici fotografii pe Instagram.

Galaxy M21 este echipat cu procesorul Octa-core Samsung Exynos 9611, ce este dotat cu funcția Game Booster, ce are la bază tehnologia AI, care îmbunătățește experiența de gaming și reduce consumul de energie din timpul jocurilor preferate. Telefonul are 4 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 64 GB.

Pentru o securitate ridicată a dispozitivului, Samsung Galaxy M21 are senzor de amprentă pe spate și deblocare facială.

Samsung Galaxy M21 va fi disponibil comercial în România începând cu luna mai, pe siteul Samsung.com/ro si pe emag.ro, însă un preț oficial nu a fost anunțat.

Citeste stirea completa