0 comments

Samsung ar fi trimis mostre de panouri pliabile către Apple, dorind să-i aibă pe americani pe lista de potențial clienți – Mobilissimo.ro

by on 5 martie 2019
 

Târgul MWC 2019 din Barcelona a reprezentat locul unde Samsung a decis să își afișeze primul pliabil comercial din portofoliu și anume modelul Galaxy Fold, device pe care ce-i drept l-am văzut doar printr-o vitrină. Lansarea sa pe piață se va întâmpla undeva la finalul lunii aprilie, iar între timp am descoperim că handset-ul a ajuns să fie listat și pe plan local de către un retailer. 

Acum aflăm o veste tare interesantă și anume aceea că Samsung ar fi trimis mostre de panouri pliabile către Apple, scopul fiind acela de a-i atrage pe americani cu tehnologia de față și de a-i avea pe post de viitori clienți. Nu știm cât de impresionat a fost Tim Cook de actualele panouri flexibile oferite de către sud-coreeni și știm deja că marele plan Apple este acela de a-și crea propriile display-uri.

De asemenea, faptul că Apple nu se grăbește în adoptarea noilor tehnologii ne poate sugera că nu vom vedea prea curând un iPhone pliabil. Gigantul din Cupertino cu siguranță realizează propriile sale teste pentru asemenea panouri și va aduce ceva fiabil pe piață abia când este sigur de acest lucru.

În altă ordine de idei aflați că cei de la Corning lucrează la soluții de tip “sticlă flexibilă de protecție”, material care este destinat utilizării pe asemenea smartphone-uri pliabile. 

Citeste stirea completa