0 comments

Samsung ar putea amâna lansarea Galaxy Fold în China – Profit.ro

by on 22 aprilie 2019
 
Samsung ar putea amâna lansarea Galaxy Fold în China

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:17

Mai multe surse dau ca sigură o iminentă amânare a lansării primului smartphone pliabil Samsung în China.

Samsung ar fi trebuit să înceapă seria evenimentelor de lansare a smartphone-ului Galaxy Fold, marți și miercuri fiind inițial programate evenimente în Hong Kong și Shanghai.

Însă, conform mai multor publicații din China, compania coreeană ar fi decis deja să anuleze evenimentele respective și să amâne lansarea în China pentru o dată ulterioară.

Împreună cu lansarea, ar fi fost întrerupte și orice alte activități care însoțeau acest eveniment, inclusiv campaniile de marketing și promovarea device-ului în diverse publicații și pe posturile TV.

Aplicațiile pentru sănătate mentală partajează informațiile personale fără cunoștința utilizatorilor CITEȘTE ȘI Aplicațiile pentru sănătate mentală partajează informațiile personale fără cunoștința utilizatorilor

Cât despre motivul pentru care Samsung ar urma să amâne lansarea primului său smartphone pliabil, deocamdată există numai speculații.

Una dintre sursele citate de presa coreeană vorbește despre probleme cu una din locațiile în care ar fi trebuit să se desfășoare lansarea oficială.

Foarte mulți, însă, se întreabă dacă nu cumva amânarea lansării are legătură cu problemele descoperite la acest dispozitiv de unii din reprezentanții presei care l-au primit pentru a-l testa.

Modelele de Galaxy Fold primite spre testare de Bloomberg, CNBC, The Verge și MKBHD au sfârșit toate cu ecranul spart după doar câteva zile în care s-au aflat în posesia jurnaliștilor.

Samsung a emis o comunicare în legătură cu această situație, spunând că va investiga problemele. Descoperirea târzie a unor probleme de către cei de la Samsung ar fi un bun motiv pentru amânarea lansării oficiale.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone

Citeste stirea completa