0 comments

Samsung ar putea lansa phablet-ul Galaxy Note 10 cu procesor Exynos 9825 la bord și în SUA; Vedem și randări proaspete ale celor 3 variante de culoare – Mobilissimo.ro

by on 3 august 2019
 

Chiar și pe ultima sută de metri de dinaintea lansării, dezvălurile continuă să sosească în online pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 și a sa variantă Plus cu ecran de 6.75 inch. Astăzi aflăm de exemplu că sud-coreenii au în plan o mutare neprevăzută, aceea de a lansa aceste terminale cu procesor Exynos 9825 la bord și pe piața din SUA, asta în vreme ce până acum flagship-urile soseau în SUA în variante Qualcomm. 

Samsung Galaxy Note 10

Deși niciodată nu am primit o lămurire clară pentru decizia Samsung de a oferi procesoare Qualcomm pe terminalele sale flagship din SUA, s-ar părea că motivul stă în spatele tehnologiei vechi CDMA încă în uz pe rețele 2G și 3G. Performanța CDMA oferită de modemurile integrate în cipurile Exynos nu ar fi suficient de bună, astfel că până acum s-a optat pentru soluțiile Qualcomm.

Samsung Galaxy Note 10

Acum odată cu lansarea lui Note 10 se pare că vor exista și variante Exynos pe piața din SUA, cu excepția unităților destinate operatorului Verizon care vor opta pentru Snapdragon 855. Aparent, marii operatori americani au în plan să renunțe la suportul 2G și 3G în maxim 2 ani și să pună accentul exclusiv pe rețelele 4G și 5G, semn că Samsung va putea oferi numai telefoane cu Exynos la bord în SUA. 

Samsung Galaxy Note 10+

Până când ne vom lămuri dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile, mai avem un leak pentru voi astăzi – cel care constă în randările incluse în articolul de față. Imaginile vin de la celebrul @evleaks și ne prezintă variantele Note 10 și Note 10+ în 3 nuanțe diferite: alb, negru și un gradient albastru-alb. Rămâne de văzut dacă vom primi și modele Ceramic precum s-a întâmplat cu S10+ în primăvară.

Citeste stirea completa