0 comments

Samsung ar putea produce telefoane care se pliază de mai multe ori – Profit.ro

by on 13 februarie 2020
 
Samsung ar putea produce telefoane care se pliază de mai multe ori

Liviu Mihai

scris astăzi, 13:16

Galaxy Fold și Galaxy Z Flip ar putea reprezenta doar începutul unei nișe de telefoane mult mai imaginativă decât cea ce suntem obișnuiți în prezent.

Roh Tae-moon, șeful divizie de telefoane a celor de la Samsung, a declarat că producătorul coreean are acum tehnologia de a dezvolta telefoane care se pliază de mai multe ori și chiar în ambele direcții.

Primele telefoane pliabil pe care le-am văzut în ultimul an, dincolo de abordările ușor diferite pe care le-au adoptat, au în comun faptul că se pliază o singură dată, de la jumătatea dispozitivului.

Flipboard lansează un serviciu de știri video pe bază de abonament CITEȘTE ȘI Flipboard lansează un serviciu de știri video pe bază de abonament

Samsung vine acum și spune că nu este obligatoriu ca acest lucru să se întâmple pe viitor și că ar putea să facă telefoane care se pliază din două sau chiar trei locuri. De asemenea, ar putea crea telefoane care se pliază din același loc în ambele direcții.

Motivul pentru care acest lucru nu se va întâmpla foarte curând vine, spun cei de la Samsung, din lipsa suportului software. În acest moment, interfața Android și a aplicațiilor sale nu este pregătită să se adapteze dinamic în funcție de mai multe plieri.

Samsung a lansat până acum două telefoane pliabile: Galaxy Fold (2.000 de euro) și mai noul Galaxy Z Flip (1.500 de euro). Oficialii companiei spun că dezvoltarea primului a durat șapte ani, în vreme ce creearea celui de al doilea a fost posibilă în doar trei ani.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
smartphone pliabil
galaxy fold
galaxy z flip

Citeste stirea completa