0 comments

Samsung. Cat de MULT CASTIGA din PROBLEMELE Huawei – iDevice.ro

by on 3 iunie 2019
 

Samsung castig

Samsung. Compania coreeana este cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global in momentul de fata, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, ba din contra, ar urma sa isi consolideze pozitia. Conform analistilor, se pare ca problemele foarte mari pe care le are Huawei in momentul de fata vor fi benefice in final pentru cei de la Samsung, dar si Apple, care ar urma sa inregisteze cresteri in vanzarile de telefoane in cursul anului 2019.

Samsung. Chinezii de la Huawei au redus deja partial productia de telefoane, si sunt obligati sa-si vanda una dintre divizii pentru ca nu mai pot convinge clientii ca le pot oferi servicii sigure, in urma tuturor acuzatiilor facute de SUA. Problemele nu vor disparea “ca prin minune”, vanzarile chinezilor urmand a scadea cu pana la 50 de milioane de unitati, care ar urma sa ajunga intr-o buna masura catre cei de la Apple, si inclusiv Samsung.

Samsung. Cat de MULT CASTIGA din PROBLEMELE Huawei

Samsung. Multumita acestui “flux” nou de clienti, coreenii si-ar putea creste vanzarile de la 290 de milioane de unitati in 2018, la 300 – 320 de milioane de unitati in cursul anului 2019. Cei de la Apple ar urma deasemenea sa inregistreze cresteri serioase in vanzari in cursul anului acesta, insa in pietele din afara Chinei, acolo unde Huawei deja pierde clienti, iar Samsung va reusi sa atraga doar o parte din ceea ce vor pierde chinezii.

Apple’s market share gain in non-Chinese markets is likely to offset its market share loss in the Chinese market, and we expect that annual iPhone shipments could return to around 200 mn units. The conservative case is to revise down shipments to 180-200 mn units if there is no OS launch of its own in 2H19 or if this OS isn’t able to replace Android+GMS.

Samsung. Vanzarile celor de la Huawei ar putea scadea cu 8 – 10 milioane de unitati in fiecare luna din T2 2019, iar aceste cifre vor fi impartite intre Apple, Samsung, Xiaoim, Oppo, si alti producatori din China. Fara a lansa un inlocuitor al Android, Huawei ar putea vinde un maxim de 200 de milioane de smartphone-uri in 2019, insa cu un inlocuitor, ar putea depasi substantial aceasta cifra, apropiindu-se mai mult de Samsung.

Samsung. Indiferent ce va face Huawei in urmataorele luni, e improbabil sa depaseasca in vreun fel compania coreeana in vanzarile de smartphone-uri, dar Apple nu poate sta chiar la fel de linistita.

Citeste stirea completa