0 comments

Samsung comandă cu 60% mai multe panouri pentru Z Flip4 – Noobz.ro

by on 16 martie 2022
 

Samsung comandă cu 60% mai multe panouri pentru Z Flip4, potrivit unei informații apărute pe Twitter. Un nou raport vine de la Ross Young, CEO al Display Supppy Chain Consultants (DSCC).

Informația, via Twitter, afirmă că Samsung se așteaptă să primească o comandă inițială mult mai mare de panouri de afișare pentru succesorul său al Galaxy Z Flip3.

Potrivit lui Young, Samsung Display se așteaptă să înceapă să livreze aceste panouri de afișare din aprilie. Doar că volumul livrărilor este de așteptat să fie cu aproape 60% mai mare. Vorbi despre 8,7 milioane de bucăți. Mai mult decât livrarea inițială a display-urilor Samsung Display pentru Galaxy Z Flip3 în 2021, de 5,1 milioane.

Samsung Display is expected to begin panel shipments for the Z Flip 4 next month, same timing as the Z Flip 3 last year. But panel shipments are expected to be much larger. Expecting 8.7M panels in 2022 for the Z Flip 4 vs. 5.1M for the Z Flip 3 in 2021.

— Ross Young (@DSCCRoss) March 15, 2022

Samsung se așteaptă să producă și mai multe dispozitive pliabile în acest an. Informația se coroborează cu rapoartele din noiembrie, care sugerau că Samsung se așteaptă să intensifice producția atât pentru Z Flip4, cât și pentru Z Fold4.

Cu toate acestea, Samsung s-ar concentra mai mult pe producția Z Flip4 decât pe Fold. Probabil datorită scalabilității și prețului mai accesibil. Z Flip3 5G a fost lansat cu un preț de pornire de 999 dolari, subcotând semnificativ prețul original de 1380 dolari al Z Flip3.

Cu fiecare an care trece, fiecare generație ulterioară de pliabile Z de la Samsung a devenit din ce în ce mai populară. Pe măsură ce timpul trece, gama devine din ce în ce mai rafinată, cu fiecare nouă iterație. Galaxy Z Flip și Z Fold2 aveau balamale articulate, iar atât Z Flip3 5G, cât și Z Fold3 sunt complet rezistente la apă.

via

Citeste stirea completa