0 comments

Samsung. Decizie ISTORICA Luata Impreuna cu Huawei – iDevice.ro

by on 16 mai 2019
 

Samsung intelegere huawei

Samsung. Compania coreeana a luat o decizie istorica, in tandem cu Huawei, ceea ce a luat prin surprindere foarte multa lume, dar ceea ce arata ca exista totusi cai de a rezolva pe cale amiabila problemele. Samsung si Huawei au luat decizia de a incheia o lunga batalie legala ce s-a intains pe nu mai putin de 40 de procese deschise in diverse zone de pe glob, ajungand la un acord care le va permite inclusiv sa-si licentieze reciproc tehnologiile.

Samsung. Toate procesele deschise de catre cele doua companii una impotriva celeilalte urmeaza sa fie retrase din instante, iar abia mai apoi se va putea discuta despre o licentiere reciproca a tehnologiilor. Acordul dintre Samsung si Huawei vine intr-un moment in care chinezii s-au apropiat extrem de mult de coreeni in ceea ce priveste vanzarile anuale, si se preconizeaza ca asta nu se va schimba prea curand pentru ei.

Samsung. Decizie ISTORICA Luata Impreuna cu Huawei

Samsung. Anuntul privind intelegerea dintre cele doua companii vine la doar cateva saptamani dupa ce Apple si Qualcomm au luat o decizie similara privind problemele lor legale. Desigur ca situatia dintre Samsung si Huawei este totusi diferita, deoarece vorbim despre doua companii care au probleme relativ diferite, dar in final iata ca si in cazul lor s-a gasit o “cale de mijloc” pentru ca problemele sa poata fi rezolvate.

Samsung Electronics and Huawei Technologies have reportedly agreed to settle their three-year dispute over smartphone patents, likely to refocus their energies on countering a global slowdown in demand. Terms have not been made public, but the companies are believed to be discussing cross-licensing of patents tied to basic technologies.

Samsung. Problemele legale dintre Huawei si coreeni au inceput in anul 2016, atunci chinezii acuzandu-i pe primii ca au incalcat anumite brevete de inventie pentru tehnologii 4G. In China Huawei a obtinut victorii in procesele deschise impotriva Samsung, si probabil pentru ca nu prea avea cum sa castige unele dintre procese, compania coreeana a decis sa incheie o intelegere cu chinezii pentru a “scapa mai ieftin” de probleme.

Samsung. Nu se stie daca a fost vorba despre plata vreunor sume pentru a se ajunge la aceste intelegeri, si nu se stie ce brevete de inventie ar putea fi licentiate intre companii, asa ca ramane de vazut ce se va anunta.

Citeste stirea completa