0 comments

Samsung dezvăluie un teaser pentru noul procesor Exynos 9825; Vine pe 7 august la bordul lui Note 10 – Mobilissimo.ro

by on 3 august 2019
 

Vestea care a tot circulat online în ultima vreme iată că se confirmă astăzi, aceea că într-adevăr Samsung a pregătit un procesor nou pentru phablet-ul Galaxy Note 10. Este vorba despre Exynos 9825, o variantă actualizată a lui Exynos 9820 de pe Galaxy S10 ce este dezvoltată pe seama procesului de 7nm. Avem un boost la nivel de performanță, dar și optimizări pe partea de eficiență energetică.

Avem un teaser oficial dezvăluit de către sud-coreeni, un clip de doar câteva secunde pe care îl puteți vedea aici și în care se fac aluzii la upgrade-urile aduse și nivelul de performanță superior oferit de acest cipset. Aflăm de aici că inaugurarea procesorului va avea loc pe data de 7 august, Note 10 și Note 10+ fiind primele telefoane din portofoliul companiei ce vor adopta această soluție CPU.

Suntem informați că Exynos 9825 reduce diferența de performanță în zone precum procesare imagini, performanță și autonomie, asta în comparație cu Snapdragon 855. Așteptăm totuși debutul de pe data de 7 august pentru a descoperi toate detaliile oficiale! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa