0 comments

Samsung Galaxy A51 va avea ecran Infinity-O și 4 camere foto în spate; Apar primele sale randări credibile + video! – Mobilissimo.ro

by on 12 noiembrie 2019
 

Lineup-ul de telefoane mid-range Samsung pe anul 2020 este aproape de lansare, printre modelele așteptate cu mare interes numărându-se și Galaxy A51 – device pe care astăzi îl vedem în primele randări credibile, dar și într-un video la 360 grade. Materialele sunt bazate pe scheme CAD din fabrică și vin din partea celebrului @OnLeaks care a colaborat cu publicația pricebaba.com pentru dezvăluirea lor.

Samsung Galaxy A51

Așa cum se vehicula recent, noul telefon va opta pentru o cameră foto așezată în forma literei “L” după cum se poate vedea și în imaginile de față, sau în clipul de mai jos. Modulul din spate va fi unul dreptunghiular totuși și va găzdui 4 senzori foto, cât și bliț-ul. Din leak-uri anterioare știm că acest setup va avea următoarea componență: 

  • 48 mpx (senzor principal)
  • 12 mpx (ultra-wide)
  • 12 mpx (telephoto, zoom optic 2x)
  • 5 mpx (bokeh)

În zona frontală avem de asemenea parte de surprize, astfel că privim asupra unui ecran Infinity-O Super AMOLED cu un decupaj bulină central pentru camera selfie de 32 mpx. Se remarcă muchii foarte înguste ale acestui panou frontal și din câte se vehiculează, ar fi vorba despre un ecran cu diagonală de 6.5 inch.

Samsung Galaxy A51 va măsura 158.4 x 73.7 x 7.9 mm în grosime, cu mențiunea în zona protuberanței camerei foto din spate se ajunge la 8.5 mm grosime. Telefonul are port USB-C la bază, difuzor, ba chiar și jack audio. Pe lista sa de dotări se va afla un procesor Exynos 9611 și cel puțin 4 GB RAM + 64/128 GB stocare.

Cel mai probabil scanner-ul de amprente rămâne integrat în ecran și mai rămâne să aflăm detalii despre materialele folosite pentru carcasă, cu toate că la prima vedere pare a fi tot un policarbonat lucios..

Citeste stirea completa