0 comments

Samsung Galaxy A71 primeşte randări noi: vine cu 4 camere, ecran Infinity-O AMOLED – Mobilissimo.ro

by on 22 noiembrie 2019
 

Samsung Galaxy A71 ar putea fi unul dintre cele mai bine dotate telefoane midrange pe care compania sud-coreeană le-a pregătit pentru 2020. Până să debuteze avem totuşi scăpări, unele coerente şi detaliate, ce includ şi randările de mai jos despre care discutăm în continuare.

Samsung Galaxy A71

Acestea vin de la @OnLeaks şi CashKaro, iar pe @OnLeaks îl ştim că omul care a scăpat designul de iPhone 11 Pro chiar de la început de an 2019. Telefonul pare să semene cu cel văzut în randările lui Galaxy A51 de acum o săptămână. Avem un ecran Infinity-O, cu o cameră selfie în orificiu centrat, ca la Note 10.

Camera are aranjament de senzori în formă de litera “L”. Dotările includ un ecran AMOLED de 6.7 inch, cu cititor de amprente integrat, iar în orificiul de sus se află o cameră selfie de 32 MP. În spate descoperim un design destul de aerisit şi minimalist, doar camera remarcându-se în mod deosebit. Speculaţiile afirmă că acel modul principal de cameră include un senzor de 48 MP, alături de o cameră de 12 MP ultrawide, o cameră telephoto de 12 MP şi un senzor ToF.

Samsung Galaxy A71 măsoară 7.9 mm în talie, iar dotările sale ar include un procesor Snapdragon 675, 8 GB RAM şi Android 10. Mi se pare bizar că telefonul şi are acelaşi CPU de pe Galaxy A70, deși mă așteptam la un upgrade. Văd că jack-ul audio a scăpat teafăr şi vom avea şi 128 GB stocare şi slot microSD.

Aşteptăm şi baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 25W, plus One UI 2.0. Telefonul ar putea debuta la MWC 2020 la o sumă apropiată de 400 de euro.

Citeste stirea completa