0 comments

Samsung Galaxy Fold 2 apare în randări concept detaliate: ecran extern mai mare, extra camere în spate – Mobilissimo.ro

by on 12 iunie 2020
 

Galaxy Fold 2 e departe de a avea la fel de multe scăpări ca şi Galaxy Note 20, deşi cele două ar trebui să debuteze în aceeaşi zi, pe 5 august. Noul telefon pliabil a primit în ultimele 24 de ore două randari detaliate, pe care le analizăm mai jos.

Atenţie, acestea sunt randări neoficiale (concept) ale terminalului pliabil, popularizate pe Internet de către @blossomcy1201. Evoluţia e modestă faţă de Galaxy Fold 1 şi 3 aspecte sunt diferite: designul camerei selfie (decupată în orificiu în ecran), designul camerei din spate şi mărimea ecranului extern.

Samsung Galaxy Fold 2

Primul Fold avea un ecran extern Super AMOLED de 4.6 inch cu rezoluţie de 1680 x 720 pixeli şi aspect 21:9. Acel ecran mic a fost cam nesatisfăcător pentru utilizatori, care nu puteau face mare lucru cu el. Acum va fi înlocuit cu un panou mare, de 6.23 inch cu rezoluţie de 2267 x 819 pixeli.

Samsung Galaxy Fold 2

Din ce am înţeles dispare şi bretonul ecranului principal, cel care se pliază pe mijloc, iar camera selfie duală e integrată în orificii în ecran. Acelaşi display va avea protecţie UTG şi refresh rate de 120 Hz. Ecranul extern rămâne totuşi la refresh rate de 60 Hz. Recent am aflat şi că telefonul nu va avea stylus sau suport pentru stylus, în ciuda zvonurilor despre această funcţionalitate, care circulau în ultimele luni.

Aşteptăm şi suport 5G, procesor Snapdragon 865 şi eu speculez că în spate avem camera quad a lui Galaxy S20+. Sanse mari la un preţ piperat.

Citeste stirea completa