0 comments

Samsung Galaxy Fold 2 ar fi intrat în producţia de masă, rămâne în cărţi pentru debut în august – Mobilissimo.ro

by on 28 mai 2020
 

Samsung Galaxy Fold 2 are o nouă scăpare azi, una mai degrabă despre evoluţia sa până la lansare, decât legată de dotări. O publicaţie din Coreea de Sud scrie că Samsung a început deja producţia în masă a terminalului, iar lansarea din august rămâne bătută în cuie.

Vă reamintesc că dacă totul merge bine Samsung va ţine un eveniment Unpacked (doar online) în august, unde va anunţa atât Galaxy Note 20, cât şi noul Galaxy Fold. Sursele mai scriu că vom primi detalii despre noul pliabil prin iunie şi că terminalul va veni cu soluţie Ultra Thin Glass (UTG), cea văzută şi pe Galaxy Z Flip. Ar fi furnizată de aceleaşi companii Schott şi Dowoo Insys.

Galaxy Fold 2 ar urma să coste mai puţin decât predecesorul, deşi vă face trecerea la un ecran cu refresh rate de 120 Hz. Samsung ar avea intenţia să livreze între 2.5 şi 3 milioane de unităţi pe an, de câteva ori mai mult decât în cazul lui Fold 1. În ultima vreme s-a vorbit mult şi despre un Galaxy Fold Lite, care va costa sub 1100 de dolari şi conform unui nou brevet ar putea avea un ecran extern mai mic şi corp rezistent la apă şi praf (deși brevetul îi era asociat lui Fold 2).

Revenind totuşi la noul flagship pliabil, există şi câteva voci din presă coreeană care spun că Samsung va păstra doar protecţia din plastic pentru ecran, în cazul în care pică planurile legate de UTG. Ce mai aşteptăm la acest pliabil? Procesor Snapdragon 865, 5G, 12 GB RAM, camera quad, lipsa de breton, baterie mai mare, eventual şi stylus la pachet şi muchii mai înguste.

Se vehicula şi o cameră selfie ascunsă în ecran, dar sunt şanse mici să vedem asta.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa