0 comments

Samsung Galaxy Fold 2 ar putea fi rezistent la apă, conform unui nou brevet – Mobilissimo.ro

by on 26 mai 2020
 

Samsung Galaxy Fold 2 a avut o grămadă de scăpări şi speculaţii în jurul său în ultimul an, deşi unele s-au disipat rapid. Teoria că va avea un stylus spre exemplu sau o cameră ascunsă în ecran a dispărut în ultima vreme. Azi apare un brevet care face aluzie la un nou Galaxy Fold rezistent la apă.

Brevet Samsung Galaxy Fold 2

Ar putea fi Galaxy Fold 2, 3 sau alt model… dar nu uităm nici de teoria legată de un Galaxy Fold Lite, care a apărut acum 2 săptămâni pe web. Letsgodigital a pus mâna pe un brevet nou, înregistrat de Samsung recent şi care indică protecţie contra apei pe un pliabil. Documentele menţionează că terminalul cel nou va avea o structură pliabilă cu o balama şi protecţie contra apei şi prafului.

Va exista un soi de “sigiliu” special aplicat la structura pliabilă aşa încât să obţină un rating pentru rezistenţa la apă. Din păcate se pare ca bretonul a rămas intact în față, dar cu extra camere/senzori. Având în vedere că la exterior apare un ecran mai mic decât pe Galaxy Fold, aducând mai mult cu cel de pe Z Flip ne gândim din nou la Galaxy Fold Lite.

Brevet Samsung Galaxy Fold 2

Evident un brevet nu înseamnă şi că produsul se va concretiza, dar cert e că Samsung pregăteşte un pliabil evoluat şi mai predispus să reziste intemperiilor. Ar trebui să aducă şi un refresh rate de 120 Hz, procesor Snapdragon 865, conectivitate 5G şi o cameră triplă sau quad. Galaxy Fold 2 e aşteptat în august odată cu Note 20 şi ar putea sosi pe negru şi maro.

Galaxy Fold Lite nu are dată de lansare, dar ar putea costa sub 1100 de dolari https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/noi-detalii-despre-pliabilul-samsung-galaxy-fold-2-apar-online.

Citeste stirea completa