0 comments

Samsung Galaxy Fold 2 primeşte preţ, dată de lansare şi… o baterie mică – Mobilissimo.ro

by on 4 decembrie 2019
 

Dacă despre Samsung Galaxy S11 am scris până ne-a ieşit pe nas, acum este momentul să discutăm despre Galaxy Fold 2. Se pare că terminalul a primit în intervalul a 24 de ore câteva scăpări importante, precum preţ, dată de lansare şi detalii despre baterie.

Samsung Galaxy Fold 2

Să începem cu e e mai interesant şi anume preţul. Aparent telefonul va costa în jur de 850 de dolari, ceea ce e surprinzător şi cu mult mai puţin decât suma de 2000+ dolari plătită pe Galaxy Fold 1. Apoi, terminalul pliabil ar urma să vină în februarie şi nu m-ar mira să apară chiar pe 18 februarie, care ar fi şi data de anunţ pentru seria Galaxy S11. ‌Informaţiile vin din presa din Coreea de Sud, care scrie şi că Samsung ar fi vândut peste 500.000 de unităţi din primul Fold.

Samsung Galaxy Fold 2

Pliabilul viitor este aşteptat să adopte un format de “clamshell”, adică telefon cu clapetă în stil Moto RAZR 2019. Samsung a prezentat un soi de prototip/schiţa/randare la ultimul său eveniment SDC din toamnă și ar avea ca ţintă vânzarea a 6 milioane de pliabile în 2020. Am aflat şi că viitorul Fold va avea un ecran de 6.7 inch pliabil şi un ecran extern de 1 inch, plus cel puţin o baterie de 900 mAh, pe care o vedeţi într-o imagine în articol.

Bateria ar fi fost scăpată de o fabrică Samsung SDI din Vietnam. Are numele de cod EB-F701ABY şi a fost asociată imediat cu Galaxy Fold 2. O altă versiune de Fold ar putea debuta prin august 2020, odată cu Note 11, iar aceea va fi mai scumpă. Personal, cred că la doar 850 de dolari Fold 2 ar putea deveni un hit, dar sper că bateria să fie mai generoasă de atât. Probabil va fi împărţită în mai multe segmente, ca la primul Fold.

Citeste stirea completa