0 comments

Samsung Galaxy Fold ar putea să rateze lansarea din iunie – Tion

by on 30 mai 2019
 


Remedierea defecțiunilor telefonului pliabil ar putea dura mai mult decât era așteptat. S-ar putea să nu vedem Samsung Galaxy Fold până după luna iunie, au anunțat două publicații coreene.

Compania coreeană de electronice a descoperit că remedierea defecțiunilor telefonului pliabil este mai lentă decât se aștepta, au declarat surse anonime din industrie pentru Yonhap News și The Korea Herald, chiar și după găsirea soluțiilor.

Galaxy Fold, în valoare de 1.980 dolari, trebuia inițial să fie lansat în 26 aprilie, însă Samsung a întârziat momentul lansării după ce unitățile au întâmpinat probleme ale ecranului, constând în spargere, pâlpâire și umflături.

Săptămâna trecută, Best Buy a declarat că va anula precomenzile Galaxy Fold din cauza lipsei unei noi date de lansare. Problemele Huawei cu sancțiunile SUA ar putea lua din presiunea pusă asupra Samsung – producătorul chinez de telefoane nu va putea să își lanseze telefonul pliabil Mate X în iulie, a declarat o sursă anonimă pentru Yonhap. Samsung nu a abordat direct aceste articole în declarația sa. “Intenționăm să anunțăm data lansării în următoarele săptămâni”, a declarat prin e-mail un purtător de cuvânt al Samsung.

SURSA: smartnews.roCiteste stirea completa