0 comments

Samsung Galaxy Note 10 are precomenzi record în Coreea de Sud, duble faţă de Note 9 – Mobilissimo.ro

by on 21 august 2019
 

Samsung Galaxy Note 10se dovedeşte a fi un hit, cel puţin dacă ne uităm la precomenzile sale. Terminalul ar fi generat de 2 ori mai multe precomenzi decât Galaxy Note 9 în Coreea de Sud. Avem detalii în articol.

Noul flagship a fost pus la dispoziție pentru precomandă în data de 9 august 2019, deci în doar 11 zile au fost precomandate 1.3 milioane de unităţi de Note 10 şi Note 10+. În mod interesant, cel mai popular model s-a dovedit a fi Note 10+ 5G, cel cu 256 GB stocare şi pe nuanţa Aura Glow. Acel model costă 1160 de dolari în Coreea de Sud.

Operatorii din această ţară au avut şi oferte bune, care tăiau sute de dolari din preţul terminalelor, la abonament. Korea Telecom a mers până acolo încât a tăiat şi 570 de dolari din preţ, ceea ce a fost considerat ilegal de Comisia Coreeană de Telecomunicaţii.  Pe lângă reduceri sunt şi oferte speciale cu accesorii la pachet, precum o brăţară Galaxy Fit, un dispozitiv de încărcare wireless sau o husă Clear View.

Telefoanele încep să se livreze global de vineri, 23 august şi atunci vom avea cifre mai clare cu privire la succesul acestei game.

Citeste stirea completa