0 comments

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawe P30 PRO, Camerele Comparate (VIDEO) – iDevice.ro

by on 18 august 2019
 

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO au camerele comparate astazi intr-un clip video care ne arata la ce ne putem astepta daca suntem interesati sa cumparam unul dintre telefoane. Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei P30 PRO au camere cvadruple, cu un senzor ToF separat ceilalti standard, in timp ce iPhone XS Max are nevoie de unul, dar deocamdata compania Apple nu pare interesata sa ofere o asemenea schimbare.

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost declarat de catre experti ca fiind telefonul cu cea mai buna camera din lume, in timp ce iPhone XS este cu mult in urma sa, dar si a Huawei P30 PRO, lansat in luna martie. In ciuda celor spuse de catre experti, puteti vedea ca Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO ofera calitate diferita in functie de ceea ce se pozeaza, sau inregistreaza, iar fiecare dintre ele are puncte forte, sau slabe.

Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei P30 PRO, spre deosebire de iPhone XS, pot deasemenea sa faca si clipuri video cu efect de adancime, ceva ce Apple nu a putut oferi pana in prezent, dar putem spera. Dintre toate cele trei telefoane, Samsung GALAXY NOTE 10 inregistreaza pozele cele mai bune in majoritatea situatiilor, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru clipurile video, Huawei P30 PRO reusind sa se plaseze pe pozitia a doua de multe ori.

Samsung GALAXY NOTE 10 si iPhone XS reusesc uneori sa fie destul de egale, si de destule ori depasesc Huawei P30 PRO, insa totul depinde de ceea ce este inregistrat de catre utilizatori. Huawei P30 PRO castiga fara drept de apel cand vine vorba despre inregistrarile facute folosind functia zoom, iar asta deoarece Samsung GALAXY NOTE 10 si iPhone XS nu au zoom la fel de bun, iar din acest punct de vede rau nevoie de multe imbunatatiri.

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO sunt telefoane foarte bune pentru facut poze si clipuri video, insa telefonul coreenilor este noul “rege” al “fotografiei mobile”.

Citeste stirea completa