0 comments

Samsung Galaxy Note 10 își prezintă toate husele oficiale în randări; Doar 2 zile rămase până la debut – Mobilissimo.ro

by on 5 august 2019
 

Cu doar 2 zile rămase până la marele debut al phablet-ului Samsung Galaxy Note 10 iată că online își fac apariția noi leak-uri, de această dată fiind vorba despre o serie de randări ce ne prezintă huse oficiale destinate noului telefon. Avem aici accesorii pentru Note 10 și Note 10+ ce adoptă diferite stiluri și culori, carcase pe care le puteți vedea în galeria de imagini de mai jos.

Husa Samsung Galaxy Note 10

Printre acestea avem în primul rând modele Silicone Cover pe alb sau negru, varianta LED Back Cover disponibilă de asemenea pe alb și negru, dar și modelul Protective Standing Cover care în imaginile de față ni se prezintă pe negru sau gri. Există și câteva variante din piele, dar și un model LED View Cover care acum dispune de o fereastră transparent în dreapta și plasată vertical, locație unde vor fi afișate notificări și alte detalii utile.

Această husă va fi disponbilă pe negru, alb, gri, roșu și roz. Apropo în imaginea cover a acestui articol puteți vedea husa LED View Cover și ceea ce pare a fi varianta roșie de Galaxy Note 10 pe care Samsung ar putea-o lansa ulterior pe piață. Anterior aflam că ar exista doar 3 culori în lineup la debut și anume alb, negru și albastru gradient. 

Vă reamintim că lansarea lui Note 10 este programată pe data de 7 august în New York și că precomenzile vor începe în aceeași zi, urmând ca livrările să fie onorate din 23 august. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa