0 comments

Samsung Galaxy Note 10 primeşte noi randări de la Ben Geskin, cu o cameră mutată lateral, pe seama scăpărilor noi – Mobilissimo.ro

by on 29 mai 2019
 

Samsung Galaxy Note 10 ar trebui să debuteze la final de vară, prin august, dacă se urmează calendarul de la ultimele 2 generaţii. Nu e de mirare că apar tot mai multe scăpări ale terminalului, iar acum vedem şi randări şi noi componente apărând online. Pe de o parte avem imagini de la Ben Geskin, care prezintă un design al telefonului adaptat la cele mai noi scăpări.

Galaxy Note 10 camera

Apoi de pe Weibo vine un modul de cameră al lui Note 10, prezentat în ceea ce pare a fi o schiţă. Ceea ce vedem aici se potriveşte cu ce a randat Ben Geskin şi pare a fi o cameră triplă completată de un senzor Time of Flight, sau unul de adâncime. Sau e doar o cameră triplă plus un senzor de puls sub bliț. 

Schita Note 10

Camera din spate este aliniată vertical, dar de această dată este amplasată lateral şi nu centrat cum am văzut la Galaxy S9+ sau orientată orizontal ca pe Note 9 şi seria Galaxy S10. În faţă vedem că designerul a randat o cameră selfie singulară sau duală, integrată în ecran cu acel decupaj „bulină” deja clasic.

Concept Galaxy Note 10

S-a micşorat acum totuşi acel decupaj faţă de S10, sau cel puţin aşa pare la prima vedere. Samsung Galaxy Note 10 a primit randări 3D şi de la Phone Arena, cu 4 camere în spate şi noi nuanţe de culoare. Detalii despre mutarea camerei au apărut totuşi încă de săptămâna trecută, de la zvonaci de încredere ca Ice Universe.

Concept Galaxy Note 10

Aşteptăm ca Note 10 să vină într-o variantă de bază, una cu Plus/Pro şi un Note 10e. Va fi şi un Galaxy Note 10 5G, se pare. Ultimele zvonuri despre camera lui Note 10 au menţionat că în mare setup-ul foto va fi similar cu ce am văzut la Galaxy S10 5G.

Citeste stirea completa