0 comments

Samsung Galaxy Note 20+ apare în randări noi, cu o cameră cu lentile uriaşe, stylus mutat – Mobilissimo.ro

by on 25 mai 2020
 

La finalul săptămânii trecute apăreau primele randări credibile pentru Galaxy Note 20, care nu aduceau prea multe surprize. Telefonul arată ca un hibrid între Note 10 şi S20, cu o cameră similară celei de pe S20+. Acum apar şi randări pentru Samsung Galaxy Note 20+, care provin de la @OnLeaks şi Pigtou. Le analizăm mai jos.

Samsung Galaxy Note 2src+

Se pare că acest model este un pic mai mare decât Note 20, iar camera din spate e mai protuberantă. Lentilele camerei sunt de-a dreptul uriaşe, deloc estetice în acest ansamblu. Telefonul este rotunjit pe margini, poate chiar mai mult decât la predecesorul său. Sursa a pus mâna şi pe dimensiunile acestui smartphone: 165 mm lungime, 77.2 mm lăţime şi 7.6 mm grosime.

Samsung Galaxy Note 2src+

Talia devine 10.7 mm cu tot cu cameră, ceea ce sună uriaş. Aceste dimensiuni înseamnă că noul smartphone e mai lung decât Note 10+, dar în rest e apropiat că talie şi lăţime. Dacă porţiunile laterale sunt curbate, ei bine zona de sus şi jos este complet plată. Avem şi muchii înguste ale ecranului şi acelaşi decupaj în display pentru camera selfie ca anul trecut şi că la S20.

Samsung Galaxy Note 2src+

De această dată butoanele Power şi volum revin partea dreaptă, după ce amplasarea lor în stânga a fost hulită pe Note 10. Ce e inedit e că S Pen-ul e într-o fantă în stânga telefonului şi nu în dreapta cum ne-am obişnuit. Între timp au apărut scăpări legate de camera lui Note 20+, care menţionează un senzor principal de 108 megapixeli, o cameră telephoto de 12 MP şi una de 12 MP ultrawide, plus un telemetru laser.

Totuşi aceste informații se contrazic cu detaliile despre o cameră periscopică pe noul phablet. Telefonul este aşteptat cu procesor Snapdragon 865 în SUA şi China, dar şi cu un Exynos 992 în Europa şi alte pieţe internaţionale. Va avea 12 GB RAM, 128 GB stocare, că varianta de pornire, plus slot microSD şi ecran cu refresh rate de 120 Hz şi diagonală de 6.9 inch probabil.

E în cărţi şi suportul 5G şi Android 10 cu One UI 2.1. Bateria este una de 4500 mAh cu încărcare rapidă (poate va fi mai mare). Aşteptăm şi scăpări mai credibile pe viitor, eventual cu detalii extra despre camere şi stylus.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa