0 comments

Samsung Galaxy Note 20 va fi lansat doar printr-un eveniment online, nu şi unul fizic, conform unor surse din Coreea de Sud – Mobilissimo.ro

by on 21 mai 2020
 

În ultimele zile au apărut noi schiţe şi scăpări legate de designul lui Samsung Galaxy Note 20, care teoretic este aşteptat să vină în august. Se pare că în acest an evenimentul de lansare va fi atipic şi Samsung ar lua în calcul organizarea sa doar online.

Motivele sunt evident legate de pandemia de Covid-19 şi chiar dacă ritmul său de evoluţie a încetinit serios, sud coreenii sunt precauţi. În ultimii ani Samsung a organizat câte două evenimente Unpacked pe an, primul în februarie pentru seria Galaxy S şi al doilea în august/septembrie pentru seria Galaxy Note. În general aveau loc în metropole din SUA, uneori Marea Britanie. În acest an, Samsung ar fi luat decizia de a ţine lansarea lui Note 20  altfel.

În primul rând ideea unui eveniment Unpacked cu sala plină pică, din cauza normelor de distanţare socială. În general mii de oameni participau la un eveniment de gen, iar restrângerea sa la câteva sute nu ar fi la fel de grandioasă şi nici percepută drept sigură. O sursă din Coreea de Sud scrie că Note 20 va reprezenta primul produs important Samsung lansat exclusiv online. Am mai văzut multiple lansări de gen în ultima vreme de la companiile din China.

Şi Microsoft BUILD s-a mutat online, ca şi conferinţele de la Apple WWDC 2020. Sunt şanse mari ca şi Galaxy Fold 2 să aibă parte de un debut online, tot la acelaşi eveniment Unpacked din august. Pe lângă aspectul sălii goale, există şi întreaga organizare şi coordonare, cu anumite ţări şi jurnalişti având restricţii de zbor, ceea ce face dificilă adunarea presei relevante laolaltă şi a bloggerilor din toată lumea.

O lansare online arată şi că Samsung ține la siguranţă publicului şi presei, dar şi că doreşte să prezinte în faţa a milioane de oameni conectaţi prin live stream noul său flagship şi telefon pliabil. Reţineţi că nu avem încă un anunţ oficial, dar el ar putea sosi peste câteva săptămâni. Deocamdată totul e în faza de întâlniri în cadrul Samsung, dar sunt luate în calcul şi “alte planuri”.

Am aflat recent că IFA 2020 ar fi decis să meargă pe evenimente cu prezenţa fizică, dar “sparte” în mini conferinţe cu mai puţini participanţi.

Citeste stirea completa